on demand printing digitale textieldruk epson printers dtf dtg

Everything you need to know about us...

inker, een zusterbedrijf van FABRIC, ontstond door de toenemende vraag naar uniek bedrukt textiel.

“Met inker spelen we heel graag in op de nieuwste trend van FastFashion, en dus de toenemende vraag naar uniek bedrukte stuks en dropshipment.”

Fabric (2019) is een joint venture tussen Suburban en Nookyalur. Fabric groeide op twee jaar tijd uit tot een van de toonaangevende textieldrukkerijen in België. Hét stokpaardje van Fabric? Innovatie! En met de vinger aan de pols. We kregen al snel lucht van de fast fashiontrend, en dachten: dat kunnen wij ook, maar beter. Veel beter. En duurzamer. Ecologischer. On point. We kiezen resoluut voor 'Fair fast fashion'. Concreet: we maken enkel gebruik van premium organisch katoen, en drukken met de nieuwste Epson-printers die draaien op inkten met het GOTS-label.

print dropshipping pirnt on demand dtg dtf
print on demand dtg dtf als uniek cadeau
stock print on demand dropshipping

Fast fashion, say what?

De jongste jaren gaat alles sneller, intenser, straffer. En in onze sector is dat zeker niet anders. Zo worden de oplages steeds kleiner en de levertermijnen korter. Door te investeren in een volledig geautomatiseerd systeem, een gloednieuw machinepark én een uitgebreide voorraad premium, organisch textiel, kunnen we een antwoord bieden op deze nieuwe evolutie.

Op vraag koppelen we zelfs elke externe webshop aan ons innovatief platform. Hierdoor kunnen we de volledige fulfilment vlot overnemen. Resultaat? Het is niet langer nodig om grote voorraden van bedrukte stuks aan te leggen. En enkel wat wordt besteld, bedrukken en verzenden we. Alles netjes binnen de 72 uur.

Print on demand dtg dtg dropshipping

Maar één stuk nodig?

Dat kan. Kies je favoriete organisch textiel en ontwerp.

Start met ontwerpen
groenbeleid ecologisch inker GOTS certificiaat

Meer over inkers groenbeleid

inker houdt van het milieu. Door de GOTS-certificering ben je zeker van organisch, degelijk, betrouwbaar textiel: van katoenoogst en milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde productie tot bedrukking.

Ontdek het groenbeleid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens in overeenstemming met het privacybeleid van inker

verzenden