Groenbeleid

inker streeft ernaar om elk aspect van het productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Naast Gots-gecertificeerde inkten, werden alle schadelijke producten vervangen door biologisch afbreekbare varianten. inker raadt bovendien het Gots-gecertificeerd textiel van Stanley/Stella aan. Het merk weerspiegelt de huidige modetrends en voldoet tegelijk aan de meest duurzame productienormen.

GOTS-certificatie

Een norm die garant staat voor een duurzaam en ethisch productieproces.

GOTS geniet de erkenning van ‘s werelds meest toonaangevende productienorm voor textiel, gemaakt van organische vezels. Het staat voor milieucriteria op het hoogste niveau, en dit doorheen het gehele productieproces. Het monitoringssysteem omvat inspectie en certificering op locatie, uitgevoerd door onafhankelijke instanties.

Door de Gots-certificering ben je zeker van organisch, degelijk en betrouwbaar textiel: van katoenoogst en milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoordelijke productie tot bedrukking. Meteen dus de beste keuze als je op zoek bent naar transparantie, kwaliteit én duurzaamheid.

Gots certificaat

Voor elke review planten we een boom

Inker draagt het milieu een warm hart toe. In samenwerking met GoForest planten we per review telkens één boom. Bovendien pakken we trots uit met onze Gots-certificering. Dit alles maakt van inker meteen de meest ecologische drukkerij in de sector.