Dropshipping? Què?

Link jouw webshop met onze productie en laat ons het werk doen. Moeilijker hoeft echt niet. Jij focust op de groei van je brand, wij doen de rest ... 

Neem contact op

STAP 1
connecteer jouw webshop

STAP 2
wij drukken jouw doorgestuurde bestelling

STAP 3
wij verzenden in jouw naam

Dropshipping. Een woordje uitleg.

Met inker connecteer je jouw bestaande webshop op een eenvoudige manier met ons dropshipment systeem. We bedrukken, verpakken en verzenden wat op jouw website verkocht werd in jouw naam. Jij kan je concentreren op de marketing en het ontwerpen van nieuwe designs om zo je bedrijf te laten groeien.

We bieden twee opties aan voor merken.

Optie A: je werkt met de stock die wij aangelegd hebben in ons magazijn. Je kiest uit ons gamma premium organisch katoen.
Dit gamma kan je ook online terugvinden.

Optie B: je koopt het textiel via inker aan in bulk en wij stockeren het voor een klein maandelijks bedrag. Je kan kiezen uit het volledige assortiment van Stanley/Stella.

Welke optie je ook kiest, er wordt enkel gedrukt wat besteld werd via je webshop. We drukken, verpakken en verzenden in jouw naam naar jouw klant.

Sara heeft een webshop ‘Shirts Galore’ en linkt die met inker. Een hoodie kost er 30 euro. Iemand bestelt een hoodie via haar shop.
Inker krijgt de bestelling door, gaat aan het werk. Aangezien de productiekost 20 euro is – en Sara ons dus 20 euro betaalt – blijft er 10 euro winst over voor haar. Sara krijgt één maandelijkse afrekening met wat inker voor haar gedrukt en verzonden heeft. 

Dit is hoe inker werkt. Jij kan je focussen op jouw bedrijf en je gelukkige klanten.

Heb je een vraag?

Check eerst eens onze faq. Vind je het daar niet? Drop us a line.

textieldruk on demand per stuk

Op zoek naar 1 uniek stuk?

Kies je favoriet stuk organisch textiel en ontwerp!

Start met ontwerpen
groenbeleid ecologisch inker

Ontdek meer over ons groenbeleid

inker houdt van het milieu. Door de Gots-certificering ben je zeker van organisch, degelijk en betrouwbaar textiel: van katoenoogst en milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoordelijke productie tot bedrukking.

Ontdek ons groenbeleid

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens in overeenstemming met het privacybeleid vanInker

verzenden