Dropshipping voor Zeverrock

zeverrock dropshipping merchandise

Zeverrock begon al vroeg met de voorbereidingen van hun festival. Daar hoort natuurlijk ook merchandise bij. Wij koppelden hun shop met ons productiesysteem en drukken, verpakken en verzenden het textiel naar de zeverrockklant. 

Zeverrock bestaat dit jaar 30 jaar. Tot nu toe werd er enkel textiel in bulk bedrukt voor de medewerkers van het festival. Dit jaar mocht het iets meer zijn en de organisatoren besloten om een shop te maken waar ze hun merchandise kunnen verkopen. "Omdat we niet willen investeren in bedrukt textiel met de kans op overstock, gingen we op zoek naar een dropshipping partner. Ik werd gecontacteerd door inker en bezocht hun atelier. Ik kon de productie en stock bekijken. De keuze was snel gemaakt. Het is een lokale partner die drukt op duurzaam textiel. Ik hoef geen tijd te investeren in het opvolgen en verzenden van de orders. Zo kan ik me met de organisatie van het festival bezig te houden."  aldus Yves, organisator.

Niets dan voordelen voor Zeverrock: er is geen investering en geen stock nodig. En dus ook geen overstock. We printen enkel wat besteld wordt. Zo verkleinen we de afvalberg en heeft Yves meer tijd en minder zorgen.